Bokavård.se, Sveriges första bokningssajt för vård, är uttagen som finalist i kategorin Best Newcomer Sweden i Nordic Startup Awards.

Nordic Startup AwardsNordic  Startup Awards arrangeras för att lyfta fram entreprenörerna och start-up scenen i Norden. Fler än 300 företag har nominerats i ett tiotal kategorier. Startup-scenen i Norden är på uppgående och det har historiskt sett kommit ett antal framgångsrika och välprofilerade företag som Skype, Spotify med flera.

Bokavård.se är uttagen som finalist i kategorin Best Newcomer Sweden i Nordic Startup Awards.

–          Vi är oerhört glada och tacksamma för detta. Det är andra gången vi uppmärksammas såhär och det ger oss en energikick jobba ännu hårdare för det visar att vi är på rätt väg, säger Amir Mofidi VD för Bokavård.se

Tidigare iår blev Bokavård.se:s grundare listade av Internetworld bland årets hetaste entreprenörer

Bokavård.se är en sajt som gör det möjligt för patienter att på ett smidigt sätt jämföra och boka vårdbehandlingar på nätet istället för att sitta i långa telefonköer. Fortfarande sker de flesta tidsbokningar via telefon och endast 2% bokas online.

Tjänsten har körts i betaversion i Stockholmsområdet, men kommer under hösten att rullas ut i fler delar av landet och med fler bokningsbara vårdtyper.

Länk till finalisterna: http://startupawards.co/#finalists

 

Om Bokavård.se

Bokavård.se är en marknadsplats online för vårdbehandlingar där patienter enkelt kan hitta, jämföra och boka de vårdbehandlingar de vill ha.

Vi ger patienten möjligheten att på ett enkelt och effektivt sätt jämföra olika behandlingar och kliniker runtom i deras stad. Förutom att jämföra priser och betyg kan man läsa kommentarer och utlåtande av tidigare patienter. På så sätt kan patienter skapa sig en bra uppfattning av de kliniker som erbjuder den behandling de söker.

Bokavård.se listas av Internetworld bland 2012 års hetaste start-ups.
Länk till artikeln: http://j.mp/NHwU5I

 

Kontaktperson

Amir Mofidi
Tel: 0737-48 32 00
Epost: amir@bokavard.se