Nyligen listade Internetworld Sveriges hetaste digitala entreprenörer. Bokavård.se är det enda företaget inom ehälsa på listan.

Varje år listar Internetworld de 21 hetaste digitala entreprenörerna och företagen att hålla utkik efter. Bokavård.se, som lanserades tidigare i år, finns med på listan och är det enda företaget inom ehälsa på listan.

–          Det finns mycket intressanta och bra IT-företag som startas i Sverige just nu och det är väldigt smickrande att finnas representerad på denna lista bland dem. Det här peppar oss att jobba ännu hårdare för att skapa en tjänst som skapar mervärde för såväl patienter som för klinikerna, säger Amir Mofidi VD för Bokavård.se.

Bokavård.se ska göra det möjligt för patienter att på ett smidigt sätt jämföra och boka vårdbehandlingar på nätet istället för att sitta i långa telefonköer. Fortfarande sker de flesta tidsbokningar via telefon. Undersökningen Nationell patientenkät konstaterar att 74% av alla besök bokas per telefon och endast 2% bokas online.

Trenden att göra allt fler ärenden online när man själv vill, såsom bankärenden eller resebokningar, gör att trycket ökar på vårdkliniker att finnas tillgängliga online menar Amir.

Tjänsten har körts i betaversion i Stockholmsområdet, men kommer under hösten att rullas ut i fler delar av landet och med fler bokningsbara vårdtyper.

Klicka här för att läsa artikeln om Bokavård.se på Internetworld.

Årets entreprenörer plats 16: Bokavård.se

 

Tagged with: