Bokavård.se

Bokavård.se

Vill du vara med och förändra en hel bransch? Då bör du höra av dig till oss!

Bokavård.se är en helt ny och unik tjänst i Sverige där du kan boka vårdbehandlingar online.  Bokavård.se ingår i Schibsted media group och är systersajt med bl a Aftonbladet.se, Hitta.se & Blocket.se.

 

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter består av att supportera våra kunder (både kliniker & privatpersoner). Du kommer även ansvara för att aktivera våra nyanslutna kunder.

Då vi är ett ungt företag finns det stora möjligheter till att utvecklas vidare inom företaget. Du kommer även att få chansen att delta på mässor, arrangera kundträffar samt hålla i onlineutbildningar för våra kunder.

För att lyckas med väl med jobbet är det en förutsättning att du är en lagspelare som har lätt att skapa kontakt med andra. Du bör vara en naturlig problemlösare med god initiativförmåga.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett ungt företag med internationell expansion på agendan. Du får chansen att jobba i ett ungt och expansivt företag med en härlig kultur. Vi sitter i härliga lokaler mitt i centrala Göteborg.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig. Maila eller ring Amir Mofidi på amir@bokavard.se eller 031-38 40 411.

Vi tar ej emot ansökningar per e-post. Vänligen använd formuläret nedan.

 

Om Bokavård.se

Vi är ett ungt företag med en tjänst som ska förändra & förbättra vården. Vår sajt Bokavård.se förenklar för patienter att komma i kontakt med vården och boka en tid för behandling. Som arbetsplats är vår styrka att vi har en skön kultur på jobbet och är måna om att utveckla våra talanger.

Bokavård.se ingår i Schibsted media group och är systersajt med bl a Aftonbladet.se, Hitta.se & Blocket.se. Vi är dessutom med på Internetworlds lista över 2012 års hetaste IT-startups samt finalist i Nordic Startup Awards.

Schibsted Media Group

Bokavård.se är en del av Schibsted Media Group


Du söker tjänsten genom att fylla i följande formulär