Vill du vara med och förändra en hel bransch? Då bör du höra av dig till oss!

Bokavård.se är en helt ny och unik tjänst i Sverige där du kan boka vårdbehandlingar online.  Bokavård.se ingår i Schibsted media group, med varumärken såsom Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket, och Let’s deal. Bokavård.se är med på Internetworlds lista över 2012 års hetaste IT-startups samt finalist i Nordic Startup Awards.

Vi söker dig som är tävlingsinriktad, målfokuserad och har lätt för att skapa kontakt med andra.

 

Dina uppgifter

Din främsta uppgift är att boka möten med vårdkliniker som våra säljare kommer att åka ut på. Du jobbar i ett team och hjälps åt att uppnå målen tillsammans. Dina främsta verktyg är telefon och e-post. Därför är det viktigt att du behärskar språket väl i både tal och skrift.

Då vi är ett ungt företag finns det stora möjligheter till att utvecklas vidare inom företaget. Du kommer även att få chansen att delta på mässor, arrangera kundträffar samt hålla i onlineutbildningar för våra kunder.

Vi är övertygade om att utveckling nås genom träning och aktiv coachning. Därför jobbar vi kontinuerligt med utbildningar inom försäljning och service parallellt med aktiv coachning.

KVALIFIKATIONER

  • Har ett starkt engagemang och intresse för försäljning
  • Du skapar lätt relationer på alla nivåer
  • Du är resultatorienterad
  • Stark vilja att ständigt utvecklas

Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande.
Erfarenhet från sälj inom vård/läkemedelsbranschen är också meriterande.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett ungt företag med internationell expansion på agendan. Du får chansen att jobba i ett ungt och expansivt företag med en härlig kultur. Du får så klart fast lön kombinerad med provision för goda förtjänstmöljligheter.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig. Maila eller ring Amir Mofidi på amir@bokavard.se eller 031-38 40 411. Vi tar ej emot ansökningar per e-post. Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret nedan. 

Om Bokavård.se

Vi är ett ungt företag med en tjänst som ska förändra & förbättra vården. Vår sajt Bokavård.se förenklar för patienter att komma i kontakt med vården och boka en tid för behandling. Som arbetsplats är vår styrka att vi har en skön kultur på jobbet och är måna om att utveckla våra talanger.

Bokavård.se ingår i Schibsted media group och är systersajt med bl a Aftonbladet.se, Hitta.se & Blocket.se. Vi är dessutom med på Internetworlds lista över 2012 års hetaste IT-startups samt finalist i Nordic Startup Awards.

Schibsted Media Group
Bokavård.se är en del av Schibsted Media Group
Bokavård.se

Tagged with: