Har du ont i tanden och vet inte vart du ska vända dig? Nu går det att hitta lediga tider hos tandläkare online på Bokavård.se. Dessutom kan du boka tiderna direkt på sajten.

Att hitta lediga tider hos tandläkare är inte alltid det lättaste. Vi har nog alla stått vår beskärda del i telefonkö till tandläkaren och vet hur svårt det kan vara. Och har man dessutom ont så vill man få det avhjälpt så fort som möjligt. Det försöker sajten Bokavård.se ändra på genom att visa tillgängliga tider hos de tandläkare som är anslutna till tjänsten. Dessa tider går även att direkt boka på sajten för att sen gå på behandlingen.

–          Vi tyckte själva att det var krångligt och tidskrävande att få tag på tandläkare. Därför skapade vi Bokavård.se. Det är idag det smidigaste sättet att hitta en ledig tandläkare säger Jonas Bach kommunikationsansvarig för Bokavård.se.

Till en början har sajten endast kliniker i Stockholmsregionen anslutna men jobbar på att lansera i Göteborg och Malmö inom kort.

Endast 2% bokar online

Enligt undersökningen Nationell patientenkät var det endast 2% som bokade sin tid för vårdbesök på webben men så mycket som 74% som bokade sin tid per telefon.

–          Patienter vill kunna jämföra i lugn och ro för att därefter boka online. Många privata kliniker saknar tyvärr hemsidor och bland de som har är det fortfarande få som erbjuder onlinebokning. Därför lanserar vi Bokavård.se som gör det möjligt för alla att erbjuda onlinebokningar, oavsett om de har en hemsida eller inte. Det kommer att vara som Hotels.com fast för vårdbehandlingar.

 

Om Bokavård.se

Bokavård.se är Sveriges första marknadsplats för vårdbehandlingar på nätet där patienter enkelt kan hitta, jämföra och boka de vårdbehandlingar de vill ha.

Vi ger patienten möjligheten att på ett enkelt och effektivt sätt jämföra olika behandlingar och kliniker runtom i deras stad. Förutom att jämföra priser och betyg kan man läsa kommentarer och utlåtande av tidigare patienter. På så sätt kan patienter skapa sig en bra uppfattning av de kliniker som erbjuder den behandling de söker.
För mer information vänligen kontakta Jonas Bach på jonas@bokavard.se eller 031-38 40 413.

Länkar

Bilder

Klicka på bilden för full storlek.

Akuttider hos tandläkare i Stockholm


Loggor

Logotyper finns för nedladdning på följande sida: http://www.bokavard.se/blogg/om-oss/pressmaterial/

Tagged with: