Din säkerhet är jätteviktig för oss. Därför är hela vår sajt krypterad med högsta möjliga krypetering (upp till 256-bits kryptering). Det innebär att kommunikationen mellan Bokavård.se och din dator är skyddad mot avlyssning. Du ser när sajten är krypterad genom att adressfältet i din webbläsare blir grön och vårt bolagsnamn syns där.
Därmed kan du alltid känna dig trygg när du gör dina bokningar på Bokavård.se.

Sidan är krypterad med SSL-teknik från GeoTrust

 

 

Säkra betalsätt

För att hantera betalningarna använder vi oss av Klarna och Payer som är beprövade och säkra betalväxlar. På Bokavård.se kan fritt välja att betala din behandlingar via kortbetalning, Internetbank, faktura och delbetalning genom Klarna.

Säkra betalsätt från Klarna & Payer

 

 

Hur vet jag om sidan är krypterad?

Det går enkelt att se om en sida är krypterad genom att titta i din webbläsares adressfält. Den blir oftast grön i bakgrunden eller visar grön text. Det innebär att kommunikationen mellan din dator och våra servrar är skyddad mot avlyssning genom en kryptering på upp till 256-bit. Det krypteringscertifikat vi använder oss av gör även en kontroll av vårt företag för din säkerhets skull. Därför visas även vårt företagsnamn (Docmondo Sverige AB) i din webbläsares adressfält när du surfar in på www.bokavard.se.

Det kan se lite olika ut i olika webbläsare. Nedan ser du de vanligaste exemplen.

Internet Explorer

Sidan är krypertad - Internet Explorer

 

Firefox

Sidan är krypterad - Firefox

 

Google Chrome

Sidan är krypterad - Chrome

 

Tagged with: