Bokavård.se
 är en helt ny och unik tjänst i Sverige där du kan boka vårdbehandlingar online och är rankad som en av Sveriges 100 bästa sajter av Internetworld.

Vi söker sköna medarbetare och blivande stjärnsäljare till vår innesäljavdelning i Göteborg.

 

Dina uppgifter

Du kommer att ingå i vårt innesälj-team i Göteborg och din främsta uppgift är att sälja in våra tjänster till vårdföretag. Du jobbar i ett team och hjälps åt att uppnå målen tillsammans. Dina främsta verktyg är telefon och e-post. Därför är det viktigt att du behärskar språket väl i både tal och skrift.

Eftersom vi är ett ungt företag finns det stora möjligheter till att utvecklas vidare inom företaget. Du kommer även att få chansen att delta på mässor, arrangera kundträffar samt hålla i onlineutbildningar för våra kunder.

Vi är övertygade om att utveckling nås genom träning och aktiv coachning. Därför jobbar vi kontinuerligt med utbildningar inom försäljning och service parallellt med aktiv coachning.

 

KVALIFIKATIONER

  • Har ett starkt engagemang och intresse för försäljning
  • Tidigare erfarenhet av försäljning. Helst minst 1 år.
  • Du är resultatorienterad
  • Stark vilja att ständigt utvecklas
  • Att du har en skön personlighet ser vi som en självklarhet

Erfarenhet från sälj inom vård/läkemedelsbranschen är inget krav men självklart meriterande.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett ungt företag med internationell expansion på agendan. Du får chansen att jobba i ett ungt och expansivt företag med en härlig kultur. Du får så klart fast lön kombinerad med provision för goda förtjänstmöljligheter.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig. Maila eller ring Dimitrij Hallengren på dimitrij@bokavard.se eller 031-38 40 412. Vi tar ej emot ansökningar per e-post. Du söker tjänsten genom att fylla i formuläret nedan. 

 

Om Bokavård.se

Vi är ett ungt företag med en tjänst som ska förändra & förbättra vården. Vår sajt Bokavård.se förenklar för kunder att komma i kontakt med vården och boka en tid för behandling. Som arbetsplats är vår styrka att vi har en skön kultur på jobbet och är måna om att utveckla våra talanger.

Bokavård.se är rankad som en av Sveriges 100 bästa sajter av Internetworld.

 

Ansök här

Tagged with: